Servicii

Pentru ca iti pasa de viata ta

SERVICII

Planificarea unei deplasări într-o țară străină, unde urmează să fiți investigat medical poate fi dificilă. Dacă nu beneficiați de ajutorul unei persoane care cunoaște limba si toate regulile sistemului, scopul misiunii riscă să nu fie atins. Din acest motiv scopul nostru este sa va ajutam sa obtineti o a 2-a opinie medicala a diagnosticului de la cei mai competenti medici din cadrul spitalelor din Turcia. 

In acest sens, va descriem mai jos pasii de urmat in vederea obtinerii unei opinii medicale. 

Pasul 1: Va solicitam rapoartele medicale, imagistica si/sau poze, in functie de diagnostic. Rapoartele medicale vor fi traduse in limba engleza de catre traducatori autorizati si impreuna cu o scurta descriere asupra starii de sanatate a pacientului, intocmim dosarul medical. Imagistica se transmite în format electronic, prin link www.wetransfer.com.

Pasul 2: Dosarul medical este transmis spitalelor partenere, unde este studiat de catre doctori renumiti, iar in maxim 3 zile lucratoare primim raspunsul acestora. 

Pasul 3: Opinia medicala a medicilor din Turcia este transmisa catre pacient. In cazul in care optati pentru a calatori in Turcia la unul dintre spitalele recomandate de echipa noastra, va oferim urmatoarele servicii gratuite:

- Programare la doctorul specialist si estimarea costurilor;
- Transferul pacientului si a insotitorilor de la aeroport catre hotel/spital si retur;
- Rezervarea camerelor de hotel din proximitatea spitalului, in limita unui buget stabilit impreuna cu pacientul;
-  In incinta spitalului pacientul este intampinat de interpret roman. Interpretul insoteste pacientul la consultatii/investigatiile programate.

*** Toate serviciile descrise mai sus sunt gratuite!

- În cazul în care pacientul va fi internat pentru mai multe zile, în fiecare cameră de spitalizare este prevăzut un pat pentru însoțitorul pacientului.

- Toate costurile vor fi achitate la receptia spitalului. Deoarece sunteti pacient Lotus Medical Romania, beneficiati de preturi speciale negociate deja de catre reprezentantii nostri.

0
Ani pe piata
0
Departmente
0
Asigurari

"Sanatatea este cel mai de pret lucru in viata"

Contacteaza-ne acum pentru stabilirea unei consultatii