Servicii

Pentru ca iti pasa de viata ta

SERVICII

Planificarea unei deplasări într-o țară străină, unde urmează să fiți investigat medical poate fi dificilă. Dacă nu beneficiați de ajutorul unei persoane care cunoaște limba si toate regulile sistemului, scopul misiunii riscă să nu fie atins. Din acest motiv scopul nostru este sa va ajutam sa obtineti o a 2-a opinie medicala exacta a diagnosticului de la cei mai competenti medici din cadrul spitalelor Acibadem. 

In acest sens, va descriem mai jos pasii de urmat in vederea obtinerii unei opinii medicale GRATUITE. 

Pasul 1: Va solicitam rapoartele medicale, imagistica si/sau poze, in functie de diagnostic. Rapoartele medicale vor fi traduse in limba engleza si impreuna cu o scurta descriere asupra starii de sanatate a pacientului, intocmim dosarul medical. Imaginile trebuie trimise în format electronic, prin www.wetransfer.com.

Pasul 2: Dosarul medical este transmis colegilor din cadrul spitalelor Acibadem, unde este studiat de catre doctori renumiti, iar ulterior primim raspunsul acestora. 

Pasul 3: Opinia medicala a medicilor este transmisa catre pacient in mod gratuit. In cazul in care optati pentru a calatori in Turcia la unul dintre spitalele Acibadem, noi va oferim urmatoarele servicii in mod gratuit:

- Programare la doctorul specialist si estimarea costurilor;
- Transferul pacientului si a insotitorilor de la aeroport catre hotel/spital si retur;
- Rezervare hotel din apropierea spitalului la care sunteti programat, in limita unui buget stabilit impreuna cu pacientul;
-  In incinta spitalului beneficiati de interpret roman;

*** Toate serviciile descrise mai sus sunt gratuite!

- În cazul în care pacientul va sta la spital pentru mai multe zile, în fiecare cameră de spitalizare este prevăzut un pat pentru însoțitorul pacientului.

- Toate costurile vor fi achitate la receptia spitalului. Deoarece sunteti pacient Lotus Medical Romania, beneficiati de preturi speciale negociate deja de catre reprezentantii nostri.

0
Ani pe piata
0
Departmente
0
Asigurari

"Sanatatea este cel mai de pret lucru in viata"

Contacteaza-ne acum pentru stabilirea unei consultatii